Loader 19cb1c8a677ce8c89b52d961d51305a179552ef0a7371da28851ade7885fd4a2

www.bronisze.com.pl

Aktualności

NIEZBĘDNIK PRZEDSIĘBIORCY - O CZYM MUSI WIEDZIEĆ KAŻDY SPRZEDAJĄCY ŻYWNOŚĆ - szkolenia część 1

Main pic news img 5280przyci ty

Przedsiębiorcy prowadzący sprzedaż produktów żywnościowych, zgodnie z ustawą o BEZPIECZEŃSTWIE ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA  z 25 sierpnia 2006 roku,  pobierz dokument  ,  zobowiązani są do spełnienia wymagań prawnych związanych z bezpieczeństwem żywności. Temu mają służyć szkolenia przeprowadzane w Broniszach we współpracy z Wojewódzką i Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną.

 

 

 

Tematami szkoleń były wymogi prawne dotyczące szeroko rozumianego bezpieczeństwa żywności. Wymagania zaprezentowane w formie prezentacji są tu do pobrania: 

 Identyfikacja i identyfikowalność żywności - pobierz plik    

 

Dobre Praktyki Higieniczne (GHP)  i Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP) - pobierz plik 

 

Omówienie procedury związanej ze zgłoszeniem i zatwierdzeniem podmiotu działającego w branży rolno-spożywczej - pobierz plik

 

Znakowanie świeżych owoców i warzyw - pobierz plik

 

SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH HANDLOWCA -  O sprawch poważnych językiem potocznym  pobierz plik 

 

O terminach kolejnych szkoleń związanych z bezpieczeństwem żywności będziemy informować.

 

autor wpisu:M. S.

Dane kontaktowe

Warszawski Rolno-Spożywczy Rynek Hurtowy S.A.
05-850 Ożarów Mazowiecki, ul. Poznańska 98, Bronisze, Polska (zobacz na mapie)
NIP:
534-10-15-459
Regon:
011160382
telefon:
+48 22 721 55 10
fax:
+48 22 721 55 00

Zapisz się do newslettera

Chcesz być na bieżąco, zapisz się do newslettera

Na Twój adres e- mail wysłane zostanie potwierdzenie, które prosimy aktywować.